Saradnja sa Savezom energetičara je najbolji način da komunicirate sa Vašim poslovnim partnerima, potvrdite i unapredite svoju poslovnu reputaciju i uspeh Vaše firme predstavite svim uticajnim ljudima u Srbiji i na međunarodnom planu.

Želja nam je da nastavimo da efikasno promovišemo vaše proizvode, da održimo i učvrstimo međusobno profesionalno poverenje, kao i da pronalazimo nove i negujemo postojeće zajedničke ciljeve.
[one_half_last]
Organizator Savetovanja poziva sve zainteresovane firme u energetskom sektoru iz zemlje i inostranstva da učestvuju u sponzorstvu, promociji, prezentaciji i oglašavanju u završnom Programu savetovanja i Zborniku radova.

U tom smislu je koncipiran PROGRAM MARKETINGA, koji svojim sadržajem treba da obezbedi uslove za promotivno-marketinške prezentacije i izložbe proizvoda i usluga o energo-dostignućima u energoprivredi, industriji, komunalnim sistemima, saobraćaju, zgradarstvu, obnovljivim i novim izvorima energije

Oblici učešća firmi na savetovanju  ENERGETIKA 2013 su sledeći: 


Generalni sponzor

hitachi

 

Zlatni sonzor

kostolac

 

Srebrni sponzor

sever

 

Sponzori

faas

 

Savetovanje su pomogli

tent

Sponzor koktela dobrodošlice

eee

Izlagač na izložbi

Pano prezentacija

Oglašavanje

Distribucija promo- predmeta


Za svaki od oblika učešća predviđena su prava i naknade koje služe za pokriće troškova Savetovanja.ENERGETIKA 2013 PROGRAM MARKETINGA  >>>


ENERGY 2013 MARKETING PROGRAM  >>>INSTRUKCIJE ZA USMERAVANJE PRILIVA IZ INOSTRANSTVA u EUR >>>


PAYMENT INSTRUCTIONS FOR MONEY TRANSFER IN EUR >>>


Ukoliko ste zainteresovani za detaljnije informacije, molimo Vas obratite se na telefon Saveza energetičara broj +381 11 2183 315 i/ili popunite prijavni formular i naši predstavnici će Vas kontaktirati.

Uslovi plaćanja

Za svaki od oblika učešća predviđena su prava i naknade koje služe za pokriće troškova Savetovanja.

 

Ukoliko ste zainteresovani za detaljnije informacije, postavljene na sajtu Saveza: www.savezenergeticara.org.rs , molimo Vas obratite se na telefon Saveza energetičara broj 011/2183 315 i/ili  popunite prijavni formular i naši predstavnici će Vas kontaktirati.


Preduzeće

PIB

Grad

Adresa

Tel / fax

E-mail (obavezno polje)

Ovim neopozivo prijavljujemo sledeće učesnike

[/one_half_last]